Maksu ja toimitus

Henkilökohtaista, luotettavaa ja nopeaa palvelua Suomalaisen taiteen parissa jo kolmannessa sukupolvessa.

maksutavat

Käytössäsi on seuraavat maksutavat:

Toimituksen yhteydessä – MobilePay, pankkisiirto tai kertalasku.

Osamaksu – Erikseen sovittaessa, pystymme tarjoamaan täysin kuluttoman osamaksun. Ei aloitusmaksua, ei korkoja eikä käsittelykuluja. todellinen vuosikorko 0%! Esimerkkinä 1200€ tuote, käsirahana 200€ ja 10kk 100€ kuukaudessa. Joustavaa ja helppoa!

Toimitustavat

Valitse haluamasi tuote ja täytä ostoskoriin toimitusosoite. Tarjoamme tuotteille ilmaisen toimituksen, katso tarkemmin Toimitusehdot.

Suurin osa tuotteista myydään valmiiksi kehystettynä ja varsinkin grafiikoissa usein käytetään lasia kehystyksen yhteydessä. Tuotteiden arvon ja rikkoutumisen huomioiden pyrimme aina sopimaan kuljetuksesta tarkemmin. Ihan vaan siitä syystä, että on molempien etu saada tuote ehjänä perille.

Toimitukset pääkaupunkiseudulle – Pääosin toimitamme tuotteet ilmaiseksi henkilökohtaisesti kotiovelle!  Vaikea valita?  Valitse pari vaihtoehtoa ja toimituksen yhteydessä ota vain mieluisampi. Joustavaa ja helppoa!

Muut alueet – Riippuen tilatusta tuotteesta ja toimitus osoitteesta, pyrimme järjestämään toimituksen mahdollisimman joustavasti. Olemme teihin yhteydessä heti tilauksen jälkeen ja sovitaan toimituksesta.

Toimituksesta tarkemmin toimitusehdoissa.

Scroll to Top